Beso Në Mua | Promo | Gjini

Beso Në Mua | Promo | Gjini

26 views | 4 Nov. 2019

"Beso në Mua"

Ju presim të dielën ;)

Beso Në Mua

në RTV Dukagjini

E diel premiera 21:00h si dhe ne livestream në FB dhe Youtube

E hënë Repriza 13:30h

E shtunë Repriza 10:10h

FB: Beso Në Mua

Youtube: Beso Në Mua

Gjirafa: Beso Në Mua

Web: Beso Në Mua

Insta: @besonemua