Divinity:Original Sin-En.Ed.(PC-végigjátszás)-88.rész. Csata, Frederick(30p), Szívkutató(46p)!

Divinity:Original Sin-En.Ed.(PC-végigjátszás)-88.rész. Csata, Frederick(30p), Szívkutató(46p)!

99 views | 23 Oct. 2019

Cím: Divinity: Original Sin - Enhanced Edition

Műfaj: Kaland, Indie, Szerepjáték, RPG

Fejlesztő: Larian Studios

Kiadó: Larian Studios

Megjelenés dátuma: 2015. okt. 27.

Károly Szabó

Zozoka te mindig is szerettél torony iránt tökön paszulyon át közlekedni , neked az egyenes út sose jó pedig soha sem vezet az jóra :) !

Károly Szabó

Amúgy meg, nem mellékesen megy jegyezve igen is volt két sikerrel kecsegtető próbálkozásod :itt az egyik 51:53/58:45 jó volt biz az az elgondolás....is és itt a másik 47:05/58:45 nél vezényeljél : add ki Wolraffnak a tűz parancsot :) ha onnét nem megy hát a másik oldalról próbálkozzon és minél közelebbről lőjön Cél a fekvő szobor . csak hát.... megint nem figyeltél eléggé oda mélyen tisztelt Zozokám !!! Bocsi a próbálkozásaid kis ki igazításért !!!!

Károly Szabó

Hát a fene egye meg :)!!Csak tovább olvasható az a nyomorult könyv:) meg se próbáltad tovább lapozni csak mint aki jól végezte dolgát nemes egyszerűséggel be csuktad :) 53:12/58:45 ?? Zozoka ( mint most is )( már mint a múltkor a könyv olvasásánál) is bele estél a saját hibáidba: sok mindent felszínesen kapkodva és ki kell hogy mondjam hebehurgyán kezelsz és ezt már néhányszor magad is el és be ismerted úgy hogy én csupán csak emlékeztetlek rá és ezért most ne nehezteljél meg rám fogadd tőlem jó szívvel el még ha picit fáj is ez a kis kritika de mint már írtam az ilyenen jellegű megjegyzéseim mellé hogy soha sem rosszindulatú szándékból teszem ! Mindezek dacára és ellenére fenntartom továbbra is azon állításomat hogy mindenben ( akármivel is játszol ) nálam változatlanul te vagy a favorit az az a nyerő és ezt nem "segg" nyalás céljából : hanem hosszú évek tapasztalata alapján száraz tényként írtam ismét le !!!

Károly Szabó

Zozoka a Sámán barlangját ne ott keresd :)

Károly Szabó

Igen is van ötletem Zozoka csak van egy bökkenő : elfelejtettem azzal a szita agyammal hogy hogyan kel azt megtenni hogy ne lássa és olvassa el az írásomat aki nem akarja olvasni mármint ha spoileres valaminek a le írása ----talán valamit írás közben lenyomva kell tartani ????

Károly Szabó

Én mindig a távharcosokat támadom meg előbb , mert azok hamarább el érnek a sebzésükkel ! !